Beoordelingen van De Brasserie Meppel

Recente recensies

5.0
Mirja van der Velde
gisteren

Weer heerlijk genoten van de lunch van de Brasserie!!

S
19 januari 2022
Hugo Schraa
19 januari 2022

Keer op keer (thuis) smullen de dankzij de Brasserie Meppel. Lunch en diner!

Talitha Manuputty
14 januari 2022

Altijd goed! Broodje Carpaccio en de pulled chicken zijn beide heerlijk! Echt een aanrader dus!

Oeben / Reinke
13 januari 2022

Het was weer heerlijk! Vers, warm en zelfs een lekker extraatje voor de kinderen en voor ons!

Regine
12 januari 2022

Eten was goed voor elkaar met een leuke persoonlijke touch.

Martine
11 januari 2022

Het was weer heerlijk ! Zoals altijd..ik ben niet anders gewendโ™ก

Irma Kuurman
8 januari 2022

Alles goed op smaak. Heerlijk!!

Linda
7 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten, een echte aanrader de wokki wokki ๐Ÿ˜‹ Hopelijk snel weer in het echt bij jullie!

Mark van der Veen
7 januari 2022

We hebben genoten, het was weer heerlijk! Een leuk persoonlijk kaartje erbij en dan ook nog een zakje opkikkers!

Peter de Visser
7 januari 2022

In รฉรฉn woord: heerlijk! We hebben er van genoten, een stukje Brasserie thuis!

Jaap
6 januari 2022

Heerlijk gegeten! Het zag er perfect uit en het handgeschreven kaartje maakte het helemaal af! Tot de volgende keer!

Reactie van De Brasserie

Hoi Jaap, Wat ontzettend fijn om te horen! Dar doet ons goed. We blijven nog maar even doorschuiven en lekker koken en hopen snel weer jullie te begroeten bij de Brasserie!

John
5 januari 2022

We hebben vanavond heerlijk genoten van thuis uit eten. Heerlijke stoofpot zonder spruitjes , wokkie wokkie, hamburger en wrap.

Reactie van De Brasserie

Dag John, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben! We hopen jullie snel weer in de Brasserie te mogen ontvangen! Liefs 't Brasteam.

Richard Bokking
27 december 2021

Heerlijk en heel uitgebreid gegeten.

Reactie van De Brasserie

Ha Richard, wat fijn om te horen! Fijn dat jullie hebben genoten van het Bras bij-je -thuis Kerstmenu! Liefs het Brasteam

Marleen
24 december 2021

Kunnen we niet naar de Brasserie? Dan halen we het lekkers van de brasserie wel in huis. โ™ฅ๏ธ Heerlijk gegeten ๐Ÿค

Reactie van De Brasserie

Hoi Marleen, wat een super compliment! Hartstikke fijn om te horen. We hopen dat we jullie gauw weer mogen ontvangen in de Brasserie.

Miriam
23 december 2021

Het was weer heerlijk, dank jullie wel!

Reactie van De Brasserie

Whohoo dank je Miriam! Wat fijn km te horen! Tot gauw ๐Ÿคž

Ilse van der Vegte
23 december 2021

Het is altijd super goed eten bij jullie... iedereen is altijd vrolijk, blij en vriendelijk. Altijd een warm welkom. Wij komen altijd met heel veel plezier bij de Brasserie en gisteren heerlijke broodjes afgehaald. Brastoppers... bedankt!

Reactie van De Brasserie

Hoi Ilse, Wat ontzettend leuk om te horen! Dat vonden we het fijnste om te doen, jullie in de watten leggen. We hopen dat we dat snel weer in de Bras kunnen doen. Tot gauw, het Brasteam ๐Ÿ™Œ

J.l.Krom
22 december 2021

Lekker gegeten,plezierige service,zeker voor herhaling vatbaar๐Ÿ‘๐Ÿ˜„

Reactie van De Brasserie

O, wat een fijn compliment! Hartstikke bedankt. ๐Ÿ‘

Debbie Schwering
22 december 2021

ALTIJD goed, hoge kwaliteit, goede smaak! En zulk vriendelijk personeel!

Reactie van De Brasserie

O, Debbie wat super fijn om te lezen! Bedankt voor jullie support! ๐Ÿ˜Š Liefs, het Brasteam

Ralph de Vries
22 december 2021
Reactie van De Brasserie

โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Leo van Eerten
10 december 2021

Was weer top. De beste afhaal van Meppel.

Reactie van De Brasserie

WOW....wat een reuze compliment! Zegt het voort.. tot gauw! Liefs 't Brasteam

Jan Meijer
9 december 2021

Erg goed en erg smakelijk. Met persoonlijke finishing touch. Complimenten!

Reactie van De Brasserie

Dag Jan, fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben! Daar doen we het voor! Liefs ' t Brasteam

Carolien
4 december 2021

Super lekker dagmenu besteld! Altijd perfect en lieve attentie in de tas. Zeker aanrader!

Reactie van De Brasserie

Hoi Carolien, wat een hele fijne reactie! dank je wel! tot gauw het Brasteam

Tjitske Visser-Bosma
30 november 2021

Heerlijk gegeten. En zo attent dat er weer een kleine attentie bij zat ( dit keer pepernoten)! Top.

Reactie van De Brasserie

Hi Tjitske, wat een super leuke reactie! tot gauw bij de Brasserie. liefs, 't Brasteam

Tineke Van der Laan
26 november 2021

Het was weer heerlijk

Reactie van De Brasserie

Hoi Tineke, Bedankt voor de fijne bestelling. tot gauw!

Tine
25 november 2021

Heerlijke broodjes en top service ๐Ÿ˜

Reactie van De Brasserie

Whooohoo Tine, Dank je wel!

Lucie van Mol
20 november 2021

Ik was blij met de snelle service, het eten was heel lekker en royaal. Alleen was het geen vegan zoals ik had besteld, maar met biefstukjes en kip. Ik heb er desondanks erg van genoten.

Reactie van De Brasserie

Dag Lucie, bedankt voor je fijn e feedback! Ik zie waar het fout is gegaan op de bestelsite kun je aangeven of je de wokki wokki vegetarisch wilt of met kip & bief. Dit was niet aangegeven en hier is het mis gegaan. Wij zijn uitgegaan van de wokki wokki met bief en kip. Wij gaan dit aanpassen op de bestelsite. Maar wat fijn om te horen dat jullie toch heel lekker gegeten hebben. Tot gauw, liefs het Brasteam

Tineke Van der Laan
2 oktober 2021

Heerlijk het was weer top

23
2 juli 2021
Heide van der Romke
19 juni 2021

Weer genoten!

Reactie van De Brasserie

wat weer fijn om te horen! hartstikke bedankt voor de bestelling. tot gauw, het Brasteam

Erik
17 juni 2021

Zoals altijd alles prima in orde: bestelling keurig op tijd klaar en kwaliteit: TOP!

Ingrid van Deel
16 juni 2021

Het was weer heerlijk! Goede service en vriendelijke mensen.

Benjamins
11 juni 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten! Wokki wokki is echt mijn all-time favorite!

Tineke Van der Laan
11 juni 2021

Het was weer top . Zalm perfect gebakken.

Lucie van Mol
8 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen.

Tineke Van der Laan
4 juni 2021

Het was weer voortreffelijk . Hartelijk dank

Riny
30 mei 2021

Het was Heerlijk!!

Naomi
22 mei 2021

Hele lekkere lunch opgehaald bij de Brasserie vanmiddag samen met een vriendin. De carpaccio op donker landbrood was heerlijk! De bietenwrap van de vriendin was wat aan de weinige kant, hier had zij niet genoeg aan. Maar het was beide heerlijk! Bedankt.

Reactie van De Brasserie

Hoi Naomi, wat fijn dat jullie genoten hebben en we zijn blij met de kritische noot. Daar kunnen we wat mee doen! We hebben het gelijk besproken en gaan de Bietenwrap aanpassen. Hartstikke fijn dat je dit meedeelt. Tot gauw, liefs de Brasserie

Marjan Kreeft
21 mei 2021

Al vaak heerlijke maaltijden gehad. Zo lief, toen ik vanavond onze bestelling haalde had Christine al door dat we de kleinkinderen hadden en kregen we een bon voor een ijsje mee. Super!

Reactie van De Brasserie

Hoi Marjan, zo gezellig dat we jullie regelmatig zien bij de afhaalbar. Dat doet ons goed. Tot gauw!

Cora en Josien
21 mei 2021

Dat was een hele hele lekkere lunch. Een kadootje om uit te pakken! Wat een mooi begin van het weekend. Aanrader! #ckubsandwich #stokbroodpulledchicken #brassalade en natuurlijk de lieve wensen en hartjes! Gewoon doen!

Reactie van De Brasserie

Hoi Josien & Cora, wat een lieve woorden! Blij dat jullie zo genoten hebben. We zien jullie graag gauw terug. Liefs, de Brasserie

Pim Donker
14 mei 2021

Gewoon TOP! Verse producten en een heerlijke smaak! Aanradertje!!

Reactie van De Brasserie

Hi Pim, wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor jullie support! Tot gauw bij de Brasserie ๐Ÿ™Œ

Meppel Actief
12 mei 2021

heerlijk lunch, zeker een aanrader!

Reactie van De Brasserie

Fijn dat jullie er waren! Liefs de Brasserie

Romee
7 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijke broodjes

Reactie van De Brasserie

Wat weer leuk om te lezen Romee! Hartstikke fijn dat je er was!

S van Egmond
6 mei 2021

Heerlijke maaltijd afgehaald en super vriendelijk geholpen. Gister ook even op het terras gezeten en ook dat was top geregeld.

Reactie van De Brasserie

Wat fijn om te horen! Daar doen we het voor en fijn dat het zo overkomt. Graag tot gauw bij de Brasserie!

Anika
6 mei 2021

Zoals altijd: heerlijk! Bedankt!

Reactie van De Brasserie

Hai Anika, top! Hartstikke fijn en bedankt voor je lieve reactie!

Hilde
6 mei 2021

Heerlijke lunch, fijne service, leuke handgeschreven briefjes; dank!

Reactie van De Brasserie

Bedankt voor het leuke compliment! Leuk om feedback te krijgen! Tot gauw, het Brasteam.

Regine
1 mei 2021

Heerlijk eten met een lekkere verrassing voor bij de koffie

Reactie van De Brasserie

Hoi Regine, wat fijn dat jullie er waren. Tot gauw bij de Brasserie ๐ŸคŸ

Riny
29 april 2021

Het was weer heerlijk!!

Reactie van De Brasserie

Hoi Riny, bedankt voor jullie gezelligheid bij de afhaalbar. Tot gauw bij de Brasserie

Nicole
27 april 2021

We hebben wederom heerlijk gegeten. Varkenssate was heerlijk mals, goed van smaak en.. warm. Net als de frietjes.

Reactie van De Brasserie

Hi Nicole, Hartstikke bedankt om te lezen! Super blij mee.. tot gauw bij de Brasserie

Johnny Tanalepy
22 april 2021

Uitstekend verzorgd. Eten was voortreffelijk. Echt een aanrader om hier af te halen.

Reactie van De Brasserie

Wat een heerlijk en fijn compliment! ๐Ÿคž๐Ÿ™Œ

Heide van der Romke
17 april 2021

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheid. Goed geregeld met het buiten ophalen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van De Brasserie

Wat ontzettend blij zijn wij met deze reactie! Graag tot gauw, het brasteam

Sandra
15 april 2021

Heerlijke carpaccio salade & lekkere sappie erbij ... Brasserie to go was goed geregeld en op verzoek ook nog een felicitatie erbij voor de jarige ... super !

Reactie van De Brasserie

Dag Sandra, Wat fijn om jullie reactie te lezen! Bedankt en we zien jullie gauw bij de Brasserie! ๐Ÿ€

Marjan Kreeft
10 april 2021

Het was weer super! Heerlijk gegeten. Deze keer had Evert de biefstukpuntjes en ik de satรฉ van varkenshaas.

Reactie van De Brasserie

Dag Marian, bedankt voor je fijne reactie! Zo fijn om jullie weer te zien! Groetjes de Brasserie

Linda
10 april 2021

Wederom heerlijk gegeten! De verzorging met een geschreven kaartje, wat lekkers voor de kids รฉn nog tegoedbonnen....echt perfect voor elkaar!

Reactie van De Brasserie

Hi Linda, Hartstikke bedankt voor jullie support! Tot gauw bij de Brasserie!

Loes Bosma
5 april 2021

Het was weer smullen

Reactie van De Brasserie

Ha Loes, wat fijn dat jullie zo lekker genoten hebben! groetjes Het Brasteam

Koos Aarse
1 april 2021

Op tijd klaar om af te halen, ruim voldoende portie, smaak prima, al met al dik voor elkaar en voor herhaling vatbaar

Reactie van De Brasserie

Dag meneer Koos, wat ontzettend leuk om te horen en fijn om jullie zo snel weer te zien! Fijne Paasdagen ๐Ÿฃ liefs, het brasteam

G. Welbergen
27 maart 2021

Het was een heerlijke pasta maaltijd met zalm.

Reactie van De Brasserie

Wat super fijn om te horen familie Welbergen! Graag tot gauw, liefs de Brasserie

Vincent van Bemmel
27 maart 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van De Brasserie

Hi Vincent, bedankt voor je fijne compliment! Leuk om jullie steeds terug te zien. Daar zijn we blij om. Bedankt! Groetjes, team de Brasserie

Jeanet Hoekerswever
26 maart 2021

Zoals vanouds weer erg lekker

Reactie van De Brasserie

Hoi Jeanet, fijn om een vertrouwd gezicht te zien.. groetjes en liefs, het Brasteam

Ton
25 maart 2021

Heerlijk gegeten, met zorg bereid en keurig gepresenteerd

Reactie van De Brasserie

Dag Ton, wat ontzettend leuk en fijn dit compliment! Bedankt, het Brasteam!

Jeanneke
25 maart 2021

Het was weer heerlijk !!! :)

Reactie van De Brasserie

Dag Jeanneke, Wat weer ontzettend fijn om te horen! Dank je wel ๐Ÿ‘

Ricardo
23 maart 2021

Wat een fantastisch bedrijf is dit toch, de persoonlijke en vriendelijke benadering van het personeel is onmiskenbaar. Niet onbelangrijk; het eten is heerlijk. Binnen is het heel gezellig opgezet en ook op het terras is het prima vertoeven!

Reactie van De Brasserie

Ha Ricardo, wat een ontzettend lieve review! We hopen ook dat jullie snel weer op het terras kunnen zitten. Tot gauw, het Brasteam

Marjolijn Wanders
20 maart 2021

Het eten is altijd heerlijk, een feestje. Uit eten in eigen huis. En als de kinderen meekomen om het op te halen, altijd warme woorden en lieve gebaren. We kunnen niet wachten om gewoon weer bij jullie aan tafel te kunnen zitten

Reactie van De Brasserie

Hoi Marjolijn, wij kunnen ook niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen in de Brasserie! En wij zijn echt reuze blij met deze fijne woorden. Groet aan Roos & Jasmijn en tot gauw ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

Kraal
19 maart 2021

Heerlijk was mijn broodje, en niet te vergeten het sapje met gember!! Altijd super eten bij jullie, dikke pluim voor jullie in deze barre tijden en hopelijk kunnen we gauw weer bij jullie in de Brasserie eten, hou vol๐Ÿ‘

Reactie van De Brasserie

O, wat doet ons dit goed! Hartelijk dank voor de warme woorden. En het gember sapje is zo goed voor jezelf! Dus lekker ervan blijven genieten..

Anja
18 maart 2021

Vanavond stond Wokki wokki op het menu. We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van De Brasserie

Hey Anja, fijn dat jullie er waren. En de Wokki Wokki blijft ook onze favoriet! ๐Ÿ˜‹

Inge
18 maart 2021

Zoals altijd overheerlijk.

Jules
13 maart 2021

Wederom heel lekker

Mathlener
12 maart 2021

Super gegeten!

Reactie van De Brasserie

Hartstikke bedankt!

Linda
12 maart 2021
Jeanet Hoekerswever
12 maart 2021

Wat was het weer heerlijk. De broodjes waren super!!! Bedankt.

Reactie van De Brasserie

Hi Jeanet, fijn dat jullie zo genoten hebben van de broodjes! Tot gauw ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Erik
11 maart 2021

Goede, zeer vriendelijke service en heerlijk eten!

Reactie van De Brasserie

Dag Erik, hartelijk dank voor de leuke feedback! Tot gauw bij de Brasserie!

Anita
11 maart 2021

Heerlijk gegeten! Alles was goed warm en smaakte lekker vers. Een aanrader, doen we nog een keer! Top gedaan!

Reactie van De Brasserie

Hai Anita, hartstikke bedankt voor de fijne feedback. En tot gauw bij de Brasserie โค

Jan Willem Fransens
8 maart 2021

Wat een toprestaurant. Was in verband met het overlijden van m'n vader een paar dagen in Meppel. Twee keer bij de Brasserie besteld en รฉรฉn keer een koffie to go gedaan. Heerlijk. Groente in de gerechten nog net een bite. Vegetarische gerechten heel goed voor elkaar. Je zou er bij voor verhuizen van Amsterdam terug naar Meppel.

Reactie van De Brasserie

Dag Jan Willem, Zo zeg...wat een fijn compliment! Fijn dat jullie zo lekker gegeten hebben in deze rare tijd. wij wenden jullie veel sterkte. Met gastvrije groet, de Brasserie

Vos
5 maart 2021

Gewoon weg super lekker. Heerlijk gegeten. Grote dank

Reactie van De Brasserie

dag familie Vos, wat een leuke reactie! hartsikke bedankt. team de Brasserie

Suzan
5 maart 2021

Alles super voor elkaar!

Reactie van De Brasserie

Wat super! dank voor jullie reactie!

Miranda&Devlin
4 maart 2021

Lieve mensen, Wij hebben zo genoten van deze heerlijke broodjes en jullie kunnen zeker snel weer een bestelling van ons ontvangen. Heel veel liefs Miranda&Devlin

Reactie van De Brasserie

Hoi Miranda & Devlin, wat ontzettend lief om dat terug te lezen! en we zien jullie graag weer snel terug. Liefs , het Brasteam

Dorien Santing
2 maart 2021

Heerlijke broodjes met super lief kleinigheidje erbij! Toitoitoi in deze tijd๐Ÿ€๐Ÿ€

Reactie van De Brasserie

Dag Dorien, bedankt voor je leuke reactie..en ook wij duimen voor een snelle opening. tot gauw, liefs het Brasteam

H.de Vries
2 maart 2021
Linda
27 februari 2021

Heerlijk eten! Heel hartelijk bedankt!

Reactie van De Brasserie

Dag Linda, Bedankt voor de fijne reactie! Tot gauw Liefs team de Brasserie

Sarah
27 februari 2021

Goede service en heerlijke broodjes!

Reactie van De Brasserie

Hi Sarah, wat leuk en fijn om te lezen! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Willy
27 februari 2021

Heerlijk gegeten en vlot klaar

Reactie van De Brasserie

Dag Willy, Wat fijn om te lezen daar worden we blij van! Groetjes team de Brasserie

Mandey
26 februari 2021

Heerlijke lunch gehad, alles was perfect geregeld! Zeker een aanrader!

Reactie van De Brasserie

Hi Mandy, yeahhhh dank! ๐Ÿ™

Annet
26 februari 2021

Het was wederom weer een heerlijke lunch!! Het uitpakken is al een feestje op zich!! Stuk voor stuk persoonlijke cadeautjes!! โ™กโ™กโ™ก

Reactie van De Brasserie

Hey Annet, โ™กโ™กโ™ก

Michelle
24 februari 2021

Altijd van dezelfde goede kwaliteit!!

Reactie van De Brasserie

Dag Michelle, Ontzettend bedankt en fijn om terug te lezen! We hopen tot snel weer bij de Brasserie

Sander
24 februari 2021
Melinda
20 februari 2021

2 hรฉรฉrlijke broodjes opgehaald bij de Brasserie. Rijk belegd en een attent kaartje erbij รฉn pepermuntjes. Topservice

Reactie van De Brasserie

Ha Melinda, Wat een topcompliment! Liefs de Brasserie

Carien
19 februari 2021

Alles was super lekker! Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Reactie van De Brasserie

Hey Carien, Hartstikke fijn om terug te lezen. Liefs de Brasserie

Kist
19 februari 2021

Het was heerlijk, bedankt!

Reactie van De Brasserie

Bedankt! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Regine
18 februari 2021

Eten was heerlijk, plus zoals altijd een waardering voor je bestelling. Zo leuk

Reactie van De Brasserie

Hi Regine, Bedankt voor je fijne woorden! Hartstikke graag gedaan. Tot gauw, liefs de Brasserie

Peter
18 februari 2021

Zoals gewend weer een heerlijke maaltijd!

Reactie van De Brasserie

Hi Peter, Wat leuk! Bedankt tot gauw bij de Brasserie ๐Ÿ‘

Daphne
17 februari 2021

Heerlijk!

Reactie van De Brasserie

Ha Daphne, Dank je wel! Tot gauw bij de Brasserie

Marije
13 februari 2021

Heerlijke lunch gehad, goed belegde broodjes. Heerlijk vers!

Reactie van De Brasserie

Hoi Marije, bedankt voor je fijne compliment! Tot gauw, liefs de Brasserie

Evelien
13 februari 2021

Zoals altijd, was het weer geweldig! We hebben heerlijk genoten van de hamburger en het meergranenbrood met biefstuk. Beiden zijn echte aanraders!

Reactie van De Brasserie

Ha Evelien, wat leuk en fijn om te lezen! de groetjes aan Harm liefs, de Brasserie

Cees van Oorschot
12 februari 2021

De broodjes waren HEERLIJK, netjes opgemaakt (origineel) landbrood om te smullen of kort te gaan waar voor je geld !!!

Reactie van De Brasserie

Dag Cees, zo wat een mooi compliment! fijn dat jullie ons feedback geven en we zien jullie gauw weer bij de Brasseriebar. liefs, het Brasteam

Frans Donders
12 februari 2021
Reactie van De Brasserie

yesssss!

Suse De Boer
11 februari 2021

Zoals altijd: heerlijk

Reactie van De Brasserie

Dag Suse, Wat een lief compliment! hartstikke fijn om te lezen. Liefs van het Brasteam

Eelco Wanders
11 februari 2021

Hoge kwaliteit, excellente service met een glimlach, tegen een eerlijke prijs.

Reactie van De Brasserie

Smile...you make my day! Bedankt Eelco! liefs van het Brasteam

Pieter
10 februari 2021

Super, lekkere patat mooie burger. Als extraatje chocolade koekjes ! En extra ingepakt tegen de kou . Helemaal goed

Reactie van De Brasserie

hoi Pieter, zo fijn om jou reactie te lezen! Hartstikke bedankt voor de fijne feedback. liefs, team de Brasserie

Cor knipmeijer
6 februari 2021
Reactie van De Brasserie

Yeahhhhh!

Richard Bokking
6 februari 2021

Het was wederom heerlijk. Zeker de moeite waard om te bestellen bij de Brasserie.

Reactie van De Brasserie

Wat een fijne reactie Richard! Hartstikke bedankt. Liefs het Brasteam

Tom Weinberg
5 februari 2021

Perfect&Prima, zoals je van een vertrouwd adres verwacht. Klokslag op tijd. Vertrouwde en prettige ontvangst. Duidelijk zichtbaar dat er wordt nagedacht dat het niet alleen om lekker eten gaat, maar om een totaalgebeuren / beleving. Netjes verpakt incl. Attentie! Gewoon duidelijk, volgende keer weer! Keep up the good work!

Reactie van De Brasserie

Dag Tom, wat een ontzettende leuke beoordeling. Daar worden we allemaal Happy van. Zo leuk om te lezen en heel erg fijn dat we toch op deze manier een beetje Brasserie bij jullie thuis kunnen laten beleven. Tot gauw, liefs de Brasserie

Gemma de Jonge - van der Kolk
4 februari 2021

Super lekker ๐Ÿ˜‹. Kadootje om zo lekker te eten @ home

Reactie van De Brasserie

Hey Gemma, de Brasserie maar dan thuis... Heerlijk om te lezen dat het een kadootje is! Dank je wel en we zien je snel weer. Het Brasteam

Michelle
4 februari 2021

Fijne, vriendelijke service en een heerlijk broodje gehad voor de lunch.

Reactie van De Brasserie

Hi Michelle, wat fijn om te horen! Liefs 't Brasteam Tot gauw weer!

Tanja
30 januari 2021

Heerlijk eten van een fantastische tent waar mensen hebben met hart voor hun vak. De passie en liefde springt er vanaf! Een absolute aanrader.

Reactie van De Brasserie

WauW Tanja, wat een op compliment!

Astrid Bohemen
30 januari 2021

Heerlijk gegeten, voldoende en lekker, voor herhaling vatbaat

Reactie van De Brasserie

Hoi Astrid, wat ontzettend fijn om te horen! Geniet van het weekend en tot gauw! Het brasteam

Jasmijn
30 januari 2021

Altijd heerlijk vers eten!

Reactie van De Brasserie

Hi Jasmijn, zo fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie reactie! De Brasserie

Henry Stuifzand
30 januari 2021

Lekkere broodjes zoals we gewend zijn. Besteld via website en keurig op de afgesproken tijd klaar voor afhalen. Top dus.

Reactie van De Brasserie

Top Henry! Hartstikke bedankt voor de support! Tot gauw, het Brasteam!

Dieuwertje
29 januari 2021

Wat een verwennerij! Heerlijk thuis geborreld!

Reactie van De Brasserie

Yeahhh, de Brasserie maar dan thuis! Tot gauw Diewertje bij de Brasserie

Myrthe
28 januari 2021

het eten was erg lekker en netjes en goed ingepakt, echt top!!

Reactie van De Brasserie

Hoi Myrthe, wat een fijn compliment! Bedankt en tot gauw bij de Brasserie!

Gerda Dekker-Leijssenaar
27 januari 2021

Zoals altijd was dit ook prima voor elkaar. Met liefde en zorg gemaakt. Dat proef je dan ook. Dank jullie wel

Reactie van De Brasserie

Hi Gerda, wat een super compliment! โค passie is waar alles om draait! Liefs het Brasteam

Anne Frank
27 januari 2021

Heerlijke broodjes. Mooi assortiment. Voor herhaling vatbaar. 5 sterren.

Reactie van De Brasserie

WOW, dank voor dit compliment! โคโคโคโคโค

Betty
26 januari 2021

Het was weer heerlijk, ook wat lekkers voor bij de koffie gekregen, superattent!!

Reactie van De Brasserie

Een klein verwenmomentje in deze rare tijd! Hartstikke bedankt voor jullie support!

Fina
25 januari 2021

Het smaakte voortreffelijk

Reactie van De Brasserie

Hey Fina, wat leuk en fijn dat jullie er waren!

Nicky
24 januari 2021

Heerlijk gegeten van de pulled pork wraps en de apfel strรผdels

Reactie van De Brasserie

Ha Nicky, daar zijn we super blij mee! Bedankt voor het mooie compliment!

Anton de Jong
23 januari 2021

Was heerlijk hoor. Lastig misschien maar het had iets warmer gekunt. Misschien dat thermoboxen helpt bij het klaar zetten voordat de klant het ophaalt Maar zeker voor herhaling vatbaar. :)

Reactie van De Brasserie

Dag Anton, hartstikke bedankt voor je feedback! Daar kunnen we wat mee en we gaan daar aan werken. Graag tot gauw, liefs de Brasserie

Inge van der Sluis
23 januari 2021

Super lekkere broodjes!

Reactie van De Brasserie

Hi Inge, fijn!!!

Patricia, Iris, Roos en Herman
22 januari 2021

Wat hebben wij weer gesmikkeld van de heerlijke maaltijden en deserts van De Brasserie. Zo afwisselend en meer dan genoeg. De smaak en kwaliteit is echt goed van alles wat we tot nu toe gegeten hebben van De Brasserie. Met zorg bereidt en ingepakt. Wij raden het iedereen aan.

Reactie van De Brasserie

Dag lieve familie, wow.... dank jullie wel! Wat leuk om te lezen. Daar worden we echt heel blij van. Tot gauw! Liefs, het brasteam

Erik
22 januari 2021

Lekkere broodjes en tรณpservice, zoals altijd!

Reactie van De Brasserie

Dag Erik, hartstikke bedankt voor je fijne reactie!

Ribbert
22 januari 2021
Koen
20 januari 2021

Heerlijk stokbroodje Pulled Chicken incl. smooty afgehaald! Service altijd goed & vriendelijk!

Reactie van De Brasserie

Hoi Koen, wat een mooi compliment! Dat doet ons team goed!

Jeroen
17 januari 2021

Heerlijk gegeten! Eten was echt heerlijk super lekker van smaak, echt top.Alles was goed warm gebleven. Alles was met veel zorg verpakt, zelfs een leuk kaarsje erbij Verrassend!

Reactie van De Brasserie

Ha Jeroen, Bedankt voor je complimenten en fijn dat jullie zo genoten hebben! #debrasseriemaardanthuis Tot gauw, ๐Ÿ™Œ groetjes team de Brasserie

Linda
16 januari 2021

Zoals altijd...lekker! Het persoonlijke briefje erbij, samen met de overheerlijke slagroomtruffels... ๐Ÿ‘๐Ÿผ We hebben weer genoten!

Reactie van De Brasserie

Hi Linda, super leuk om te lezen en fijn dat jullie zo genieten van de truffels. Tot gauw, liefs team de Brasserie ๐Ÿ‘

Bart en Bianca
16 januari 2021

Heerlijke spareribs ... en lekkere knapperige friet ... stond klaar op afgesproken tijdstip, en nog lekker warm bij thuiskomst. Perfect!

Reactie van De Brasserie

Hi B&B, Hartstikke bedankt voor dit fijne compliment! Leuk om te lezen dat alles lekker warm is en nog knapperig. #debrasseriemaardanthuis Tot gauw, liefs team de Brasserie ๐Ÿ˜Š

Linda Groeneveld
16 januari 2021

Heerlijke snert afgehaald. ๐Ÿ‘Œ๐ŸปWas makkelijk, en superlekker met dit winterse weertje

Reactie van De Brasserie

Hoi Linda, hartstikke bedankt voor je review! Groetjes team de Brasserie

Annet Schinkel
16 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk geluncht. Super handig dat je nu online kunt bestellen.

Reactie van De Brasserie

Dag Annet, Het nieuwe nu..online bestellen maar wat zijn we er blij mee! Bedankt voor je fijne complimenten! Tot gauw, liefs team de Brasserie

Helene
15 januari 2021

Alle gerechten waren vers, mals en lekker!

Reactie van De Brasserie

Hi Helene, Hartstikke bedankt voor je compliment dat doet ons goed! Liefs, team de Brasserie

Wim en Mies Hendriks
15 januari 2021

Zoals gewoonlijk wederom een voortreffelijk dagmenu (varkenshaasmedallion), een echt lekker gerecht.

Reactie van De Brasserie

Dag Wim & Mies, zo leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van het dagmenu. Het nieuwe uit eten maar dan thuis. Fijn dat jullie er waren. Tot gauw, liefs team de Brasserie

Carolien
15 januari 2021

Heerlijke lunch besteld, was precies op het juiste tijdstip klaar. De kindjes hadden warme patatjes en hebben genoten. Ik had een rijk belegd broodje. Absoluut een aanrader

Reactie van De Brasserie

Hoi Carolien, heerlijk om te lezen dat de kids ook genieten. Tussen het leren door even af en toe wat anders. Tot gauw, liefs team de Brasserie

RITA MONTIZAAN
15 januari 2021
Sylvia
14 januari 2021

Afhaal net zo fantastisch lekker als bij jullie in de Bras.

Reactie van De Brasserie

Hi Sylvia, bedankt voor je compliment #debrasseriemaardanthuis tot gauw, liefs team de Brasserie

Annet
13 januari 2021

De broodjes waren heerlijk!!! Vanavond couscous en morgen linzensoep!! Dankbaar dat jullie weer dichtbij mij zijn๐Ÿ˜‰

Reactie van De Brasserie

Hi Annet, Fijn dat jij weer in Meppel woont en wat ben jij toch altijd enthousiast daar worden we blij van! Groetjes, team de Brasserie

Kees vd Adel
13 januari 2021

Kwaliteit was weer top Zelfs na 15 min rijden was het diner nog goed warm,patat knapperig Bij thuiskomst wel op hete borden gelegd papat in ovenschaal

Reactie van De Brasserie

Dag Kees, Wat weer fijn om te lezen! Ook goed om te horen dat de frites nog warm en knapperig zijn na een kwartier rijden. Dat blijft toch wel een uitdaging met afhalen. Groetjes, team de Brasserie

Kees Wiersma
12 januari 2021

Brood kip sandwich. Lekker, oh wat was het lekker.

Reactie van De Brasserie

Hi Kees, wat leuk dat je er was! Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben. Tot gauw, team de Brasserie ๐Ÿ˜Š

Marion
11 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van De Brasserie

Super compliment! Bedankt Marion ๐Ÿ˜ Liefs, team de Brasserie

Hilja Lantink
7 januari 2021

Heerlijk eten!!

Reactie van De Brasserie

Wat fijn! Bedankt voor dit fijne compliment ๐Ÿ™Œ Liefs, team de Brasserie

Melanie
6 januari 2021

Eten was heerlijk! Zelfs nog kleine cadeautjes in de tas gevonden.. wat een feestje!!

Reactie van De Brasserie

Dag Melanie, hartstikke bedankt voor je leuke reactie! We zien je graag weer bij de afhaalbar van de Brasserie. Tot gauw ๐Ÿ‘

Frans Donders
6 januari 2021

Kippensoep opgehaald. Soep zoals m'n oma die vroeger maakte. Heerlijk op zo'n kille dag in Januari. Ik denk dat ik maar in de Brasserie ga wonen.

Reactie van De Brasserie

Hey Frans, wat ontzettend leuk om te lezen. Lekkere ouderwetse goed gevulde kippensoep daar kom je de winter mee door. Tot gauw en bedankt voor je leuke reactie! Groetjes team de Brasserie

Boudewijn
5 januari 2021

Zoals altijd was het heerlijk! Vriendelijke mensen en het is een cadeautje om het eten uit te pakken! Grote aanrader!!

Reactie van De Brasserie

Wat leuk om te lezen Boudewijn! Bedankt voor de lieve reactie! Tot gauw, team de Brasserie