Beoordelingen van De Brasserie Meppel

Recente recensies van De Brasserie Meppel

5 sterren na 26 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de pulled pork wraps en de apfel strรผdels

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk hoor. Lastig misschien maar het had iets warmer gekunt. Misschien dat thermoboxen helpt bij het klaar zetten voordat de klant het ophaalt Maar zeker voor herhaling vatbaar. :)

Reactie van De Brasserie:Dag Anton, hartstikke bedankt voor je feedback! Daar kunnen we wat mee en we gaan daar aan werken. Graag tot gauw, liefs de Brasserie

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere broodjes!

Reactie van De Brasserie:Hi Inge, fijn!!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij weer gesmikkeld van de heerlijke maaltijden en deserts van De Brasserie. Zo afwisselend en meer dan genoeg. De smaak en kwaliteit is echt goed van alles wat we tot nu toe gegeten hebben van De Brasserie. Met zorg bereidt en ingepakt. Wij raden het iedereen aan.

Reactie van De Brasserie:Dag lieve familie, wow.... dank jullie wel! Wat leuk om te lezen. Daar worden we echt heel blij van. Tot gauw! Liefs, het brasteam

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes en tรณpservice, zoals altijd!

Reactie van De Brasserie:Dag Erik, hartstikke bedankt voor je fijne reactie!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk stokbroodje Pulled Chicken incl. smooty afgehaald! Service altijd goed & vriendelijk!

Reactie van De Brasserie:Hoi Koen, wat een mooi compliment! Dat doet ons team goed!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was echt heerlijk super lekker van smaak, echt top.Alles was goed warm gebleven. Alles was met veel zorg verpakt, zelfs een leuk kaarsje erbij Verrassend!

Reactie van De Brasserie:Ha Jeroen, Bedankt voor je complimenten en fijn dat jullie zo genoten hebben! #debrasseriemaardanthuis Tot gauw, ๐Ÿ™Œ groetjes team de Brasserie

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd...lekker! Het persoonlijke briefje erbij, samen met de overheerlijke slagroomtruffels... ๐Ÿ‘๐Ÿผ We hebben weer genoten!

Reactie van De Brasserie:Hi Linda, super leuk om te lezen en fijn dat jullie zo genieten van de truffels. Tot gauw, liefs team de Brasserie ๐Ÿ‘

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs ... en lekkere knapperige friet ... stond klaar op afgesproken tijdstip, en nog lekker warm bij thuiskomst. Perfect!

Reactie van De Brasserie:Hi B&B, Hartstikke bedankt voor dit fijne compliment! Leuk om te lezen dat alles lekker warm is en nog knapperig. #debrasseriemaardanthuis Tot gauw, liefs team de Brasserie ๐Ÿ˜Š

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke snert afgehaald. ๐Ÿ‘Œ๐ŸปWas makkelijk, en superlekker met dit winterse weertje

Reactie van De Brasserie:Hoi Linda, hartstikke bedankt voor je review! Groetjes team de Brasserie

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk geluncht. Super handig dat je nu online kunt bestellen.

Reactie van De Brasserie:Dag Annet, Het nieuwe nu..online bestellen maar wat zijn we er blij mee! Bedankt voor je fijne complimenten! Tot gauw, liefs team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten waren vers, mals en lekker!

Reactie van De Brasserie:Hi Helene, Hartstikke bedankt voor je compliment dat doet ons goed! Liefs, team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk wederom een voortreffelijk dagmenu (varkenshaasmedallion), een echt lekker gerecht.

Reactie van De Brasserie:Dag Wim & Mies, zo leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van het dagmenu. Het nieuwe uit eten maar dan thuis. Fijn dat jullie er waren. Tot gauw, liefs team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch besteld, was precies op het juiste tijdstip klaar. De kindjes hadden warme patatjes en hebben genoten. Ik had een rijk belegd broodje. Absoluut een aanrader

Reactie van De Brasserie:Hoi Carolien, heerlijk om te lezen dat de kids ook genieten. Tussen het leren door even af en toe wat anders. Tot gauw, liefs team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaal net zo fantastisch lekker als bij jullie in de Bras.

Reactie van De Brasserie:Hi Sylvia, bedankt voor je compliment #debrasseriemaardanthuis tot gauw, liefs team de Brasserie

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren heerlijk!!! Vanavond couscous en morgen linzensoep!! Dankbaar dat jullie weer dichtbij mij zijn๐Ÿ˜‰

Reactie van De Brasserie:Hi Annet, Fijn dat jij weer in Meppel woont en wat ben jij toch altijd enthousiast daar worden we blij van! Groetjes, team de Brasserie

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was weer top Zelfs na 15 min rijden was het diner nog goed warm,patat knapperig Bij thuiskomst wel op hete borden gelegd papat in ovenschaal

Reactie van De Brasserie:Dag Kees, Wat weer fijn om te lezen! Ook goed om te horen dat de frites nog warm en knapperig zijn na een kwartier rijden. Dat blijft toch wel een uitdaging met afhalen. Groetjes, team de Brasserie

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Brood kip sandwich. Lekker, oh wat was het lekker.

Reactie van De Brasserie:Hi Kees, wat leuk dat je er was! Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben. Tot gauw, team de Brasserie ๐Ÿ˜Š

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van De Brasserie:Super compliment! Bedankt Marion ๐Ÿ˜ Liefs, team de Brasserie

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

Reactie van De Brasserie:Wat fijn! Bedankt voor dit fijne compliment ๐Ÿ™Œ Liefs, team de Brasserie

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Zelfs nog kleine cadeautjes in de tas gevonden.. wat een feestje!!

Reactie van De Brasserie:Dag Melanie, hartstikke bedankt voor je leuke reactie! We zien je graag weer bij de afhaalbar van de Brasserie. Tot gauw ๐Ÿ‘

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kippensoep opgehaald. Soep zoals m'n oma die vroeger maakte. Heerlijk op zo'n kille dag in Januari. Ik denk dat ik maar in de Brasserie ga wonen.

Reactie van De Brasserie:Hey Frans, wat ontzettend leuk om te lezen. Lekkere ouderwetse goed gevulde kippensoep daar kom je de winter mee door. Tot gauw en bedankt voor je leuke reactie! Groetjes team de Brasserie

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk! Vriendelijke mensen en het is een cadeautje om het eten uit te pakken! Grote aanrader!!

Reactie van De Brasserie:Wat leuk om te lezen Boudewijn! Bedankt voor de lieve reactie! Tot gauw, team de Brasserie