Beoordelingen van De Brasserie Meppel

Recente recensies van De Brasserie Meppel

5 sterren na 109 reviews

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd alles prima in orde: bestelling keurig op tijd klaar en kwaliteit: TOP!

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Goede service en vriendelijke mensen.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Wokki wokki is echt mijn all-time favorite!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top . Zalm perfect gebakken.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk . Hartelijk dank

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was Heerlijk!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere lunch opgehaald bij de Brasserie vanmiddag samen met een vriendin. De carpaccio op donker landbrood was heerlijk! De bietenwrap van de vriendin was wat aan de weinige kant, hier had zij niet genoeg aan. Maar het was beide heerlijk! Bedankt.

Reactie van De Brasserie:Hoi Naomi, wat fijn dat jullie genoten hebben en we zijn blij met de kritische noot. Daar kunnen we wat mee doen! We hebben het gelijk besproken en gaan de Bietenwrap aanpassen. Hartstikke fijn dat je dit meedeelt. Tot gauw, liefs de Brasserie

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaak heerlijke maaltijden gehad. Zo lief, toen ik vanavond onze bestelling haalde had Christine al door dat we de kleinkinderen hadden en kregen we een bon voor een ijsje mee. Super!

Reactie van De Brasserie:Hoi Marjan, zo gezellig dat we jullie regelmatig zien bij de afhaalbar. Dat doet ons goed. Tot gauw!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat was een hele hele lekkere lunch. Een kadootje om uit te pakken! Wat een mooi begin van het weekend. Aanrader! #ckubsandwich #stokbroodpulledchicken #brassalade en natuurlijk de lieve wensen en hartjes! Gewoon doen!

Reactie van De Brasserie:Hoi Josien & Cora, wat een lieve woorden! Blij dat jullie zo genoten hebben. We zien jullie graag gauw terug. Liefs, de Brasserie

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon TOP! Verse producten en een heerlijke smaak! Aanradertje!!

Reactie van De Brasserie:Hi Pim, wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor jullie support! Tot gauw bij de Brasserie ๐Ÿ™Œ

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk lunch, zeker een aanrader!

Reactie van De Brasserie:Fijn dat jullie er waren! Liefs de Brasserie

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke broodjes

Reactie van De Brasserie:Wat weer leuk om te lezen Romee! Hartstikke fijn dat je er was!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd afgehaald en super vriendelijk geholpen. Gister ook even op het terras gezeten en ook dat was top geregeld.

Reactie van De Brasserie:Wat fijn om te horen! Daar doen we het voor en fijn dat het zo overkomt. Graag tot gauw bij de Brasserie!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heerlijk! Bedankt!

Reactie van De Brasserie:Hai Anika, top! Hartstikke fijn en bedankt voor je lieve reactie!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch, fijne service, leuke handgeschreven briefjes; dank!

Reactie van De Brasserie:Bedankt voor het leuke compliment! Leuk om feedback te krijgen! Tot gauw, het Brasteam.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten met een lekkere verrassing voor bij de koffie

Reactie van De Brasserie:Hoi Regine, wat fijn dat jullie er waren. Tot gauw bij de Brasserie ๐ŸคŸ

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Reactie van De Brasserie:Hoi Riny, bedankt voor jullie gezelligheid bij de afhaalbar. Tot gauw bij de Brasserie

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben wederom heerlijk gegeten. Varkenssate was heerlijk mals, goed van smaak en.. warm. Net als de frietjes.

Reactie van De Brasserie:Hi Nicole, Hartstikke bedankt om te lezen! Super blij mee.. tot gauw bij de Brasserie

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd. Eten was voortreffelijk. Echt een aanrader om hier af te halen.

Reactie van De Brasserie:Wat een heerlijk en fijn compliment! ๐Ÿคž๐Ÿ™Œ

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheid. Goed geregeld met het buiten ophalen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van De Brasserie:Wat ontzettend blij zijn wij met deze reactie! Graag tot gauw, het brasteam

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio salade & lekkere sappie erbij ... Brasserie to go was goed geregeld en op verzoek ook nog een felicitatie erbij voor de jarige ... super !

Reactie van De Brasserie:Dag Sandra, Wat fijn om jullie reactie te lezen! Bedankt en we zien jullie gauw bij de Brasserie! ๐Ÿ€

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super! Heerlijk gegeten. Deze keer had Evert de biefstukpuntjes en ik de satรฉ van varkenshaas.

Reactie van De Brasserie:Dag Marian, bedankt voor je fijne reactie! Zo fijn om jullie weer te zien! Groetjes de Brasserie

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! De verzorging met een geschreven kaartje, wat lekkers voor de kids รฉn nog tegoedbonnen....echt perfect voor elkaar!

Reactie van De Brasserie:Hi Linda, Hartstikke bedankt voor jullie support! Tot gauw bij de Brasserie!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer smullen

Reactie van De Brasserie:Ha Loes, wat fijn dat jullie zo lekker genoten hebben! groetjes Het Brasteam

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar om af te halen, ruim voldoende portie, smaak prima, al met al dik voor elkaar en voor herhaling vatbaar

Reactie van De Brasserie:Dag meneer Koos, wat ontzettend leuk om te horen en fijn om jullie zo snel weer te zien! Fijne Paasdagen ๐Ÿฃ liefs, het brasteam

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke pasta maaltijd met zalm.

Reactie van De Brasserie:Wat super fijn om te horen familie Welbergen! Graag tot gauw, liefs de Brasserie

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van De Brasserie:Hi Vincent, bedankt voor je fijne compliment! Leuk om jullie steeds terug te zien. Daar zijn we blij om. Bedankt! Groetjes, team de Brasserie

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds weer erg lekker

Reactie van De Brasserie:Hoi Jeanet, fijn om een vertrouwd gezicht te zien.. groetjes en liefs, het Brasteam

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, met zorg bereid en keurig gepresenteerd

Reactie van De Brasserie:Dag Ton, wat ontzettend leuk en fijn dit compliment! Bedankt, het Brasteam!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk !!! :)

Reactie van De Brasserie:Dag Jeanneke, Wat weer ontzettend fijn om te horen! Dank je wel ๐Ÿ‘

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een fantastisch bedrijf is dit toch, de persoonlijke en vriendelijke benadering van het personeel is onmiskenbaar. Niet onbelangrijk; het eten is heerlijk. Binnen is het heel gezellig opgezet en ook op het terras is het prima vertoeven!

Reactie van De Brasserie:Ha Ricardo, wat een ontzettend lieve review! We hopen ook dat jullie snel weer op het terras kunnen zitten. Tot gauw, het Brasteam

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, een feestje. Uit eten in eigen huis. En als de kinderen meekomen om het op te halen, altijd warme woorden en lieve gebaren. We kunnen niet wachten om gewoon weer bij jullie aan tafel te kunnen zitten

Reactie van De Brasserie:Hoi Marjolijn, wij kunnen ook niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen in de Brasserie! En wij zijn echt reuze blij met deze fijne woorden. Groet aan Roos & Jasmijn en tot gauw ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was mijn broodje, en niet te vergeten het sapje met gember!! Altijd super eten bij jullie, dikke pluim voor jullie in deze barre tijden en hopelijk kunnen we gauw weer bij jullie in de Brasserie eten, hou vol๐Ÿ‘

Reactie van De Brasserie:O, wat doet ons dit goed! Hartelijk dank voor de warme woorden. En het gember sapje is zo goed voor jezelf! Dus lekker ervan blijven genieten..

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond stond Wokki wokki op het menu. We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van De Brasserie:Hey Anja, fijn dat jullie er waren. En de Wokki Wokki blijft ook onze favoriet! ๐Ÿ˜‹

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd overheerlijk.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heel lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten!

Reactie van De Brasserie:Hartstikke bedankt!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer heerlijk. De broodjes waren super!!! Bedankt.

Reactie van De Brasserie:Hi Jeanet, fijn dat jullie zo genoten hebben van de broodjes! Tot gauw ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede, zeer vriendelijke service en heerlijk eten!

Reactie van De Brasserie:Dag Erik, hartelijk dank voor de leuke feedback! Tot gauw bij de Brasserie!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was goed warm en smaakte lekker vers. Een aanrader, doen we nog een keer! Top gedaan!

Reactie van De Brasserie:Hai Anita, hartstikke bedankt voor de fijne feedback. En tot gauw bij de Brasserie โค

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een toprestaurant. Was in verband met het overlijden van m'n vader een paar dagen in Meppel. Twee keer bij de Brasserie besteld en รฉรฉn keer een koffie to go gedaan. Heerlijk. Groente in de gerechten nog net een bite. Vegetarische gerechten heel goed voor elkaar. Je zou er bij voor verhuizen van Amsterdam terug naar Meppel.

Reactie van De Brasserie:Dag Jan Willem, Zo zeg...wat een fijn compliment! Fijn dat jullie zo lekker gegeten hebben in deze rare tijd. wij wenden jullie veel sterkte. Met gastvrije groet, de Brasserie

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg super lekker. Heerlijk gegeten. Grote dank

Reactie van De Brasserie:dag familie Vos, wat een leuke reactie! hartsikke bedankt. team de Brasserie

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles super voor elkaar!

Reactie van De Brasserie:Wat super! dank voor jullie reactie!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lieve mensen, Wij hebben zo genoten van deze heerlijke broodjes en jullie kunnen zeker snel weer een bestelling van ons ontvangen. Heel veel liefs Miranda&Devlin

Reactie van De Brasserie:Hoi Miranda & Devlin, wat ontzettend lief om dat terug te lezen! en we zien jullie graag weer snel terug. Liefs , het Brasteam

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes met super lief kleinigheidje erbij! Toitoitoi in deze tijd๐Ÿ€๐Ÿ€

Reactie van De Brasserie:Dag Dorien, bedankt voor je leuke reactie..en ook wij duimen voor een snelle opening. tot gauw, liefs het Brasteam

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Heel hartelijk bedankt!

Reactie van De Brasserie:Dag Linda, Bedankt voor de fijne reactie! Tot gauw Liefs team de Brasserie

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke broodjes!

Reactie van De Brasserie:Hi Sarah, wat leuk en fijn om te lezen! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vlot klaar

Reactie van De Brasserie:Dag Willy, Wat fijn om te lezen daar worden we blij van! Groetjes team de Brasserie

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch gehad, alles was perfect geregeld! Zeker een aanrader!

Reactie van De Brasserie:Hi Mandy, yeahhhh dank! ๐Ÿ™

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom weer een heerlijke lunch!! Het uitpakken is al een feestje op zich!! Stuk voor stuk persoonlijke cadeautjes!! โ™กโ™กโ™ก

Reactie van De Brasserie:Hey Annet, โ™กโ™กโ™ก

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd van dezelfde goede kwaliteit!!

Reactie van De Brasserie:Dag Michelle, Ontzettend bedankt en fijn om terug te lezen! We hopen tot snel weer bij de Brasserie

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2 hรฉรฉrlijke broodjes opgehaald bij de Brasserie. Rijk belegd en een attent kaartje erbij รฉn pepermuntjes. Topservice

Reactie van De Brasserie:Ha Melinda, Wat een topcompliment! Liefs de Brasserie

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was super lekker! Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Reactie van De Brasserie:Hey Carien, Hartstikke fijn om terug te lezen. Liefs de Brasserie

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, bedankt!

Reactie van De Brasserie:Bedankt! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, plus zoals altijd een waardering voor je bestelling. Zo leuk

Reactie van De Brasserie:Hi Regine, Bedankt voor je fijne woorden! Hartstikke graag gedaan. Tot gauw, liefs de Brasserie

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend weer een heerlijke maaltijd!

Reactie van De Brasserie:Hi Peter, Wat leuk! Bedankt tot gauw bij de Brasserie ๐Ÿ‘

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van De Brasserie:Ha Daphne, Dank je wel! Tot gauw bij de Brasserie

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch gehad, goed belegde broodjes. Heerlijk vers!

Reactie van De Brasserie:Hoi Marije, bedankt voor je fijne compliment! Tot gauw, liefs de Brasserie

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het weer geweldig! We hebben heerlijk genoten van de hamburger en het meergranenbrood met biefstuk. Beiden zijn echte aanraders!

Reactie van De Brasserie:Ha Evelien, wat leuk en fijn om te lezen! de groetjes aan Harm liefs, de Brasserie

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren HEERLIJK, netjes opgemaakt (origineel) landbrood om te smullen of kort te gaan waar voor je geld !!!

Reactie van De Brasserie:Dag Cees, zo wat een mooi compliment! fijn dat jullie ons feedback geven en we zien jullie gauw weer bij de Brasseriebar. liefs, het Brasteam

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van De Brasserie:yesssss!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heerlijk

Reactie van De Brasserie:Dag Suse, Wat een lief compliment! hartstikke fijn om te lezen. Liefs van het Brasteam

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit, excellente service met een glimlach, tegen een eerlijke prijs.

Reactie van De Brasserie:Smile...you make my day! Bedankt Eelco! liefs van het Brasteam

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, lekkere patat mooie burger. Als extraatje chocolade koekjes ! En extra ingepakt tegen de kou . Helemaal goed

Reactie van De Brasserie:hoi Pieter, zo fijn om jou reactie te lezen! Hartstikke bedankt voor de fijne feedback. liefs, team de Brasserie

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van De Brasserie:Yeahhhhh!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk. Zeker de moeite waard om te bestellen bij de Brasserie.

Reactie van De Brasserie:Wat een fijne reactie Richard! Hartstikke bedankt. Liefs het Brasteam

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect&Prima, zoals je van een vertrouwd adres verwacht. Klokslag op tijd. Vertrouwde en prettige ontvangst. Duidelijk zichtbaar dat er wordt nagedacht dat het niet alleen om lekker eten gaat, maar om een totaalgebeuren / beleving. Netjes verpakt incl. Attentie! Gewoon duidelijk, volgende keer weer! Keep up the good work!

Reactie van De Brasserie:Dag Tom, wat een ontzettende leuke beoordeling. Daar worden we allemaal Happy van. Zo leuk om te lezen en heel erg fijn dat we toch op deze manier een beetje Brasserie bij jullie thuis kunnen laten beleven. Tot gauw, liefs de Brasserie

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ๐Ÿ˜‹. Kadootje om zo lekker te eten @ home

Reactie van De Brasserie:Hey Gemma, de Brasserie maar dan thuis... Heerlijk om te lezen dat het een kadootje is! Dank je wel en we zien je snel weer. Het Brasteam

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne, vriendelijke service en een heerlijk broodje gehad voor de lunch.

Reactie van De Brasserie:Hi Michelle, wat fijn om te horen! Liefs 't Brasteam Tot gauw weer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van een fantastische tent waar mensen hebben met hart voor hun vak. De passie en liefde springt er vanaf! Een absolute aanrader.

Reactie van De Brasserie:WauW Tanja, wat een op compliment!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voldoende en lekker, voor herhaling vatbaat

Reactie van De Brasserie:Hoi Astrid, wat ontzettend fijn om te horen! Geniet van het weekend en tot gauw! Het brasteam

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk vers eten!

Reactie van De Brasserie:Hi Jasmijn, zo fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie reactie! De Brasserie

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes zoals we gewend zijn. Besteld via website en keurig op de afgesproken tijd klaar voor afhalen. Top dus.

Reactie van De Brasserie:Top Henry! Hartstikke bedankt voor de support! Tot gauw, het Brasteam!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een verwennerij! Heerlijk thuis geborreld!

Reactie van De Brasserie:Yeahhh, de Brasserie maar dan thuis! Tot gauw Diewertje bij de Brasserie

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was erg lekker en netjes en goed ingepakt, echt top!!

Reactie van De Brasserie:Hoi Myrthe, wat een fijn compliment! Bedankt en tot gauw bij de Brasserie!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was dit ook prima voor elkaar. Met liefde en zorg gemaakt. Dat proef je dan ook. Dank jullie wel

Reactie van De Brasserie:Hi Gerda, wat een super compliment! โค passie is waar alles om draait! Liefs het Brasteam

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes. Mooi assortiment. Voor herhaling vatbaar. 5 sterren.

Reactie van De Brasserie:WOW, dank voor dit compliment! โคโคโคโคโค

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, ook wat lekkers voor bij de koffie gekregen, superattent!!

Reactie van De Brasserie:Een klein verwenmomentje in deze rare tijd! Hartstikke bedankt voor jullie support!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk

Reactie van De Brasserie:Hey Fina, wat leuk en fijn dat jullie er waren!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de pulled pork wraps en de apfel strรผdels

Reactie van De Brasserie:Ha Nicky, daar zijn we super blij mee! Bedankt voor het mooie compliment!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk hoor. Lastig misschien maar het had iets warmer gekunt. Misschien dat thermoboxen helpt bij het klaar zetten voordat de klant het ophaalt Maar zeker voor herhaling vatbaar. :)

Reactie van De Brasserie:Dag Anton, hartstikke bedankt voor je feedback! Daar kunnen we wat mee en we gaan daar aan werken. Graag tot gauw, liefs de Brasserie

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere broodjes!

Reactie van De Brasserie:Hi Inge, fijn!!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij weer gesmikkeld van de heerlijke maaltijden en deserts van De Brasserie. Zo afwisselend en meer dan genoeg. De smaak en kwaliteit is echt goed van alles wat we tot nu toe gegeten hebben van De Brasserie. Met zorg bereidt en ingepakt. Wij raden het iedereen aan.

Reactie van De Brasserie:Dag lieve familie, wow.... dank jullie wel! Wat leuk om te lezen. Daar worden we echt heel blij van. Tot gauw! Liefs, het brasteam

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes en tรณpservice, zoals altijd!

Reactie van De Brasserie:Dag Erik, hartstikke bedankt voor je fijne reactie!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk stokbroodje Pulled Chicken incl. smooty afgehaald! Service altijd goed & vriendelijk!

Reactie van De Brasserie:Hoi Koen, wat een mooi compliment! Dat doet ons team goed!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten was echt heerlijk super lekker van smaak, echt top.Alles was goed warm gebleven. Alles was met veel zorg verpakt, zelfs een leuk kaarsje erbij Verrassend!

Reactie van De Brasserie:Ha Jeroen, Bedankt voor je complimenten en fijn dat jullie zo genoten hebben! #debrasseriemaardanthuis Tot gauw, ๐Ÿ™Œ groetjes team de Brasserie

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd...lekker! Het persoonlijke briefje erbij, samen met de overheerlijke slagroomtruffels... ๐Ÿ‘๐Ÿผ We hebben weer genoten!

Reactie van De Brasserie:Hi Linda, super leuk om te lezen en fijn dat jullie zo genieten van de truffels. Tot gauw, liefs team de Brasserie ๐Ÿ‘

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs ... en lekkere knapperige friet ... stond klaar op afgesproken tijdstip, en nog lekker warm bij thuiskomst. Perfect!

Reactie van De Brasserie:Hi B&B, Hartstikke bedankt voor dit fijne compliment! Leuk om te lezen dat alles lekker warm is en nog knapperig. #debrasseriemaardanthuis Tot gauw, liefs team de Brasserie ๐Ÿ˜Š

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke snert afgehaald. ๐Ÿ‘Œ๐ŸปWas makkelijk, en superlekker met dit winterse weertje

Reactie van De Brasserie:Hoi Linda, hartstikke bedankt voor je review! Groetjes team de Brasserie

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk geluncht. Super handig dat je nu online kunt bestellen.

Reactie van De Brasserie:Dag Annet, Het nieuwe nu..online bestellen maar wat zijn we er blij mee! Bedankt voor je fijne complimenten! Tot gauw, liefs team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alle gerechten waren vers, mals en lekker!

Reactie van De Brasserie:Hi Helene, Hartstikke bedankt voor je compliment dat doet ons goed! Liefs, team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk wederom een voortreffelijk dagmenu (varkenshaasmedallion), een echt lekker gerecht.

Reactie van De Brasserie:Dag Wim & Mies, zo leuk om te lezen dat jullie hebben genoten van het dagmenu. Het nieuwe uit eten maar dan thuis. Fijn dat jullie er waren. Tot gauw, liefs team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunch besteld, was precies op het juiste tijdstip klaar. De kindjes hadden warme patatjes en hebben genoten. Ik had een rijk belegd broodje. Absoluut een aanrader

Reactie van De Brasserie:Hoi Carolien, heerlijk om te lezen dat de kids ook genieten. Tussen het leren door even af en toe wat anders. Tot gauw, liefs team de Brasserie

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaal net zo fantastisch lekker als bij jullie in de Bras.

Reactie van De Brasserie:Hi Sylvia, bedankt voor je compliment #debrasseriemaardanthuis tot gauw, liefs team de Brasserie

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren heerlijk!!! Vanavond couscous en morgen linzensoep!! Dankbaar dat jullie weer dichtbij mij zijn๐Ÿ˜‰

Reactie van De Brasserie:Hi Annet, Fijn dat jij weer in Meppel woont en wat ben jij toch altijd enthousiast daar worden we blij van! Groetjes, team de Brasserie

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was weer top Zelfs na 15 min rijden was het diner nog goed warm,patat knapperig Bij thuiskomst wel op hete borden gelegd papat in ovenschaal

Reactie van De Brasserie:Dag Kees, Wat weer fijn om te lezen! Ook goed om te horen dat de frites nog warm en knapperig zijn na een kwartier rijden. Dat blijft toch wel een uitdaging met afhalen. Groetjes, team de Brasserie

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Brood kip sandwich. Lekker, oh wat was het lekker.

Reactie van De Brasserie:Hi Kees, wat leuk dat je er was! Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben. Tot gauw, team de Brasserie ๐Ÿ˜Š

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van De Brasserie:Super compliment! Bedankt Marion ๐Ÿ˜ Liefs, team de Brasserie

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!!

Reactie van De Brasserie:Wat fijn! Bedankt voor dit fijne compliment ๐Ÿ™Œ Liefs, team de Brasserie

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Zelfs nog kleine cadeautjes in de tas gevonden.. wat een feestje!!

Reactie van De Brasserie:Dag Melanie, hartstikke bedankt voor je leuke reactie! We zien je graag weer bij de afhaalbar van de Brasserie. Tot gauw ๐Ÿ‘

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kippensoep opgehaald. Soep zoals m'n oma die vroeger maakte. Heerlijk op zo'n kille dag in Januari. Ik denk dat ik maar in de Brasserie ga wonen.

Reactie van De Brasserie:Hey Frans, wat ontzettend leuk om te lezen. Lekkere ouderwetse goed gevulde kippensoep daar kom je de winter mee door. Tot gauw en bedankt voor je leuke reactie! Groetjes team de Brasserie

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk! Vriendelijke mensen en het is een cadeautje om het eten uit te pakken! Grote aanrader!!

Reactie van De Brasserie:Wat leuk om te lezen Boudewijn! Bedankt voor de lieve reactie! Tot gauw, team de Brasserie